Опреснителни курсове

Най-добрият Учебен център /автошкола/ в гр. София за обучение на кандидат-водачи на МПС предлагаща обучение на голям полигон.

auto Шофьорски курсове на територията на гр. София за водачи, притежаващи свидетелство за управление на МПС – категория “В”.
Опреснителните курсове на Учебни центрове България ще Ви помогнат да седнете без страх зад волана на вашия /нашия/ автомобил и да го управлявате безопасно. Може да избирате на какво МПС ще бъдат проведени опреснителните часове – с ръчна скоростна кутия или с автоматична предавателна  кутия /автоматик/ на AUDI A6.

 

Ще възстановим Вашите умения и навици за:

  • шофиране в интензивна градска среда;
  • бързи преценки на възникващите ситуации и вземане на правилни  решения;
  • предприемане на превантивни мерки за избягване и недопускане на критични ситуации, които биха довели до ПТП.

Как протича обучението при опреснителния курс?

При опреснителния курс се извършва експертна оценка на знанията и уменията на водача.
Оценяват се практическите умения за управление на автомобил и познаването на правилата за движение по пътищата. В резултат на тази оценка се набелязват отделните елементи на индивидуална учебна програма, по която ще се извърши обучението.

Броят на необходимите опреснителни шофьорски часове по кормуване ще бъде препоръчан от инструктора, но в началото на курса трудно би могъл да бъде определен точно. Бързината с която обучаемият усвоява преподавания материал, зависи предимно от неговите личностни качества.

Ценоразпис за МПС с ръчна скоростна кутия:

 

\

От 1 до 4 часа – 45 лв./час;

\

Над 5 часа – 43 лв./час;

\

Пакет от 10 часа – 400 лв. (40 лв./час);

\

Пакет от 20 часа – 700 лв. (35 лв./час.)

Продължителността на опреснителния  час  е 50 минути, като в началото и в края на всеки час се провежда инструктаж и анализ на действията на обучаемия в рамките на общо 10 минути.  Реалното кормуване в  един опреснителен  час е 40 минути. Едно кормуване се състои от два опреснителни часа.

Кормуването се провежда във време съобразено със заетостта и желанието на обучаемия, включително и в събота и в неделя. Последните часове  от обучението може да бъде проведено и с автомобил на курсиста /при желание от негова страна и по преценка на инструктора/. Първите часове задължително са на полигон – затворен комплекс със сгради,  улици, кръстовища, пътни знаци и разминаване с леки и товарни МПС-та.         Следващите часове започват от учебния център или от удобно място – метростанция/спирка на масовия градски транспорт.  Часовете може да започват и завършват от посочено място на обучаемия, срешу допълнително заплащане.

Ценоразпис за МПС автоматик AUDI А6:

 

\

От 1 до 4 часа – 50 лв./час;

\

Над 5 часа – 49 лв./час;

\

Пакет от 10 часа – 480 лв. (48лв./час);

\

Пакет от 20 часа – 880 лв. (44 лв./час).

За записвания и информация

Свържете се с нас

ucbg-24-mai-2024